Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme
Fossen Somon Füme
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Sabit ağırlıklı, 250 g ve 1000 g | ||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün Donuk -18 ºC’de 12 ay |
||
Koli Ağırlığı | 1000 g Sabit ağırlıklı; 10 kg 250 g Sabit ağırlıklı; 10 kg |
||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | FOSSEN SOMON FÜME İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) İthalat izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |