Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme

Fossen Somon Füme

Üretim Detayı Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj Sabit ağırlıklı, 250 g ve 1000 g
Raf Ömrü Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün
Donuk -18 ºC’de 12 ay
Koli Ağırlığı 1000 g Sabit ağırlıklı; 10 kg
  250 g Sabit ağırlıklı; 10 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri FOSSEN SOMON FÜME
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
İthalat izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

 

Ürün Kataloğumuz için tıklayın